Funktioner

Her finder du nogle af de egenskaber, som DoTruckIT systemet kan indeholde. Den enkelte løsning bliver skræddersyet til virksomheden, da behov er meget forskelligt.

Få overblikket over din forretning

I DoTruckIT har du kundedatabase, database over ydelser, ruteplanlægning, kontaktpersoner og meget meget mere. Det giver det samlede overblik over kørsler, når du er ved at få mange af dem. Og i en travl hverdag skal tingene gå stærkt – derfor skal man bruge et system som DoTruckIT.

Vi hjælper dig med overførsel af kunder og varer med mindre du vil indtaste dem selv. Der hvor kunderne skal ekspedieres anbefales der en stor skærm, så man kan få overblikket over mange kørselslinier. Eksempelvis 32″ computersskærm med høj opløsning.

Når man først er opstartet med DoTruckIT, så sparer man en masse tid, som så kan bruges på noget andet. Det er jo det som det drejer sig om. Tid er jo penge…

 

Den optimale kalenderstyring

Hvis man har kunden i telefonen eller i receptionen, så får man overblikket i datovisningen. Har kan du søge serviceydelser ud og se prisen direkte. Dermed kan du se hvad der er muligt og du kan ændre en rute i løbet af dagen, hvis det er nødvendigt. Chaufførens tablet/GPS ser ændringen med det samme. 

Masser af moduler venter

Så løsningen kan skræddersyes til din virksomhed. Flådestyring, varemodtagelse med qr kode, gavekort med flere. Se mere på vores prisside…

Ruteplanlægning på højt plan

Med 2 store skærme kan du flytte nye aftaler ind i de eksisterende ruter. Det er et godt overblik, når man arbejder.

Du kan ligeledes følge chaufførens fremgang på ruten, efterhånden som han melder færdig.

 

Fantastiske beregningsmodeller

Så er det slut med at huske særpriser, zonepriser, colli-priser, rabataftaler med videre. Det hele gemmes i DoTruckIT, så alt viden kommer i systemet.
Det er optimalt hvis der opstår sygdom på kontoret eller der er en der stopper.

    Se hjælpevideoer for DoTruckIT

    Vi har optaget en række hjælpevideoer for at kunne komme godt igang som kunde. Det kan også være nyttigt, hvis nogle funktioner lige skal genopfriskes.

    Vil du ringes op?

    Udfyld formularen og vi kontakter dig